Accessibility tools

Utbildning

”Gottsundaskolans fotbollsprofil har hjälpt många talanger framåt i sina karriärer och en och annan elev har landat både i allsvenskan och i landslaget”

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag äger och förvaltar lokaler för skolor, förskolor och andra utbildningslokaler. Lokalerna finns i anslutning till bolagets tre centrumanläggningar.

I bolagets lokaler för utbildning sjuder det av liv. Här tar de riktigt små medborgarna sina första steg på väg till fina examina. Mellanstadieelever lär sig om jordens naturresurser och elever i högstadiet läser om forna civilisationer. På andra håll i våra lokaler vässar vuxna sina kunskaper.

I Gottsunda Centrum finns Gottsundaskolan som är en kommunal skola för årskurs 6-9. Skolan hamnar ofta högt upp när högstadieskolor i Uppsala ska rankas. Skolan har 400 elever som kan välja på ett stort antal profiler. En av de mest efterfrågade är fotbollsprofil som under åren haft stora framgångar. Gottsundaskolans fotbollsprofil har hjälpt många talanger framåt i sina karriärer och en och annan elev har landat både i allsvenskan och i landslaget.

Genom skolans närhet till Gottsunda Kulturhus har flera profiler kopplingar dit. Här kan nämnas Dans- och Teaterprofil samt Musikprofil.

JaNej
JaNej


Jag accepterar villkoren i felanmälanformuläret.
Frida

Du kan också kontakta oss direkt, Klicka här!