Accessibility tools

Att hyra en butikslokal

För dig som hyr butikslokal

För att underlätta för dig som hyresgäst hos oss finns här information om t.ex. överlåtelse, andrahandsuthyrning och parkering. Här hittar du också kontaktuppgifter till oss på Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag – din hyresvärd.

Alla verksamheter i Gottsunda Centrum har tillgång till en personalapp med information om vad som händer i centrumet, viktiga nummer, säkerhet och utrymning samt avfallshantering m m.

Om du är intresserad av att hyra en lokal kan du kontakta vårt uthyrningsteam på telefonnummer 018-40 00 60 eller via mejl.

Marknadsföring

Vi marknadsför Gottsunda Centrum

När du hyr en butikslokal i Gottsunda Centrum har du också tillgång till den gemensamma marknadsföringen för centrumet. Vår centrumledare heter Anna Andersson. Du når Anna på telefon 018-28 88 87 eller genom att skicka ett mejl.

Överlåtelser

Vid en överlåtelse

Enligt Jordabalken, 12 kapitlet §32 får en hyresgäst inte själv bestämma om hyresrätten till en lokal ska överlåtas till någon annan. Hyresvärden ska skriftligen lämna sitt samtycke till överlåtelsen för att den ska vara godkänd.

Om du vill överlåta din lokal ska du ta kontakt med vår fastighetschef Jens Dahlman. Du når Jens på telefon 018-28 88 92 eller genom att skicka ett mejl.

Andrahandsuthyrning

Att hyra ut i andra hand

I mycket speciella fall kan det vara möjligt att upplåta en butikslokal i andra hand. För att hyra ut lokalen i andra hand krävs hyresvärdens samtycke. Om du är intresserad av att hyra ut din butikslokal i andra hand ska du ta kontakt med vår fastighetschef Jens Dahlman. Du når Jens på telefon 018-28 88 92 eller genom att skicka ett mejl.

Hyra parkeringsplats

Möjlighet till parkering och garageplats

Som hyresgäst hos Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag kan du ansöka om att hyra en parkeringsplats eller parkeringsplats i varmgarage i Gottsunda. Eftersom efterfrågan på parkering är hög kan det bland vara kötid för att få hyra en parkeringsplats.

Kontakta Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag för att hyra parkeringsplats eller plats i varmgarage. Kontaktinformation hittar du här.

När du ska flytta in

Välkommen som hyresgäst hos oss!

När du har tecknat ett hyresavtal för en butikslokal i Gottsunda Centrum uppkommer snart många praktiska frågor att hantera. Du får hjälp med allt från lås och larm till parkeringar och soprum om du kontaktar vår reception.

När du ska flytta ut

Tack för den här tiden!

När du har sagt upp ditt hyresavtal för avflyttning så uppkommer snart många praktiska frågor att hantera. Kontakta receptionen för att få hjälp med de olika momenten.

JaNej
JaNej


Jag accepterar villkoren i felanmälanformuläret.
Jennie

Du kan också kontakta oss direkt, Klicka här!